Bravero är med på Collaboration Summit

Den här veckan är Joakim och Roger från Bravero European Collaboration Summit i Wiesbaden. Förutom att ha besökt världens största gökur som finns här i staden djupdyker vi i hur vi kan vidareutveckla våra erbjudanden kring SharePoint och Office/Microsoft 365. Det är spännande tider för oss att få arbeta med dessa lösningar då det kommer mycket funktionalitet som ger stora möjligheter att sammarbeta mer effektivt, men funktionaliteten måste tas tillvara på rätt sätt det blir affärsnytta av den. Det ser vi fram emot att hjälpa vår kunder med!

Unisight är paketerad suite av lösningar och funktioner för att öka nyttan av tjänsterna i Office 365. Unisight Portal är en paketerad intranätlösning som är lätt att komma igång med, enkel att använda och passar perfekt in i Microsofts ekosystem Office 365 med SharePoint Online. Unisight Portal är den centrala pusselbiten i konceptet Unisight, som idag också innehåller lösningar för AvtalshanteringLedningsystemsstöd och portal för Styrelsearbete. Unisight skapar en enklare arbetsdag genom att medarbetaren snabbt och enkelt kan hitta information och kollegor, hålla sig uppdaterad och få sitt jobb gjort. Läs mer på: www.unisight.se.

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Office365 #Microsoft365 #Intranät #Intranet #Ledningssystem #Avtalshantering #CollabSummit