Möt Joakim, vår voiande SharePointutvecklare

Joakim har 5 års erfarenhet av systemutveckling på Microsofts plattformar med mest fokus på Office 365 och Azure. Förutom att ha byggt kundspecifika lösningar i SharePoint Online har Joakim senast under hösten och vintern varit delaktig i att uppgradera Braveros paketerbjudande Unisight från klassiska SharePoint till modern SharePoint pages.

I jobbet är Joakims största drivkraft att tillsammans med verksamheten hitta vägar framåt i digitaliseringsdjungeln för att förenkla vardagen för kunden. Detta kan realiseras i digitalt stöd som t.ex. intranät, ledningssystem och samarbetsportaler, eller helt kundanpassade lösningar som tillgodoser ett väldigt specifikt behov eller arbetsprocess med SharePoint, Office 365 och Azure som grundkomponenter.

När Joakim inte hjälper våra kunder med att få effektiva smarta lösningar för sina behov så njuter han gärna av skog och natur, reser till spännande platser. Men en regnig dag njuter han gärna av en bra bok eller TV-spel, och kan ses koda lite Python när lusten faller på.