Bra drag i sensommaren

Vi är igång efter semestrarna och märker till vår glädje ett bra dra efter semestern. Mycket som blev pausat i våras har tagit fart och optimismen är stor efter en konstig vår. Vi har fått fleratalet nya uppdrag på befintliga kunder och även etablerat ny grund på nya kunder som kommer det här till en spännande och kul höst. Våra paketerade lösningar inom vårt koncept Unisight är attraktiva och ger bra mervärde åt kunderna.

På snart återseende!

Unisight är paketerad suite av lösningar och funktioner för att öka nyttan av tjänsterna i Office 365. Unisight Portal är en paketerad intranätlösning som är lätt att komma igång med, enkel att använda och passar perfekt in i Microsofts ekosystem Microsoft/Office 365 med SharePoint Online. Unisight Portal är den centrala pusselbiten i konceptet Unisight, som idag också innehåller lösningar för AvtalshanteringLedningsystemsstöd, Projektportal och portal för Styrelsearbete. Unisight skapar en enklare arbetsdag genom att medarbetaren snabbt och enkelt kan hitta information och kollegor, hålla sig uppdaterad och få sitt jobb gjort. Läs mer på: www.unisight.se.

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #M365 #Microsoft365 #Office365 #Ledningssystem #ProjektPortal #StyrandeDokument #Avtalshantering #SPS #PowerApps #Flow #PowerAutomate