Lyckad Roundtable om Microsoft Teams

Kaffet var nybryggt och bullarna nygräddade från vår hovleverantör Vetekatten när vi höll ytterligare en rundabordsdiskussionsträff idag. Fem av våra kunder kom och delade erfarenheter om hur de använder Microsoft Teams, vad som funkar bra och inte, hur de hanterar styrning och administration, samt på vilket sätt de anammar alla nya funktioner som tillkommer. Det blev en matnyttig session för oss alla deltagare! #Teams #MSTeams #Bravero #RoundTable #Kundevent

Teams är en del i vårt erbjudande Unisight och är bland annat integrerad i vår projektportal bland annat. Vi arbetar mycket med rådgivning och införande av Teams för en effektivare kommunikation.

Unisight är paketerad suite av lösningar och funktioner för att öka nyttan av tjänsterna i Office 365. Samarbetslösningen Unisight Portal är den centrala pusselbiten i konceptet Unisight, som idag också innehåller lösningar för AvtalshanteringLedningsystemsstöd, Projektportal och portal för Styrelsearbete. Unisight skapar en enklare arbetsdag genom att medarbetaren snabbt och enkelt kan hitta information och kollegor, hålla sig uppdaterad och få sitt jobb gjort. Med PowerApps och Power Automate kan vi automatisera arbetsflöden och skapa kraftfulla lösningar på ett kostnadseffektivt sätt. Läs mer på: www.unisight.se.