Möt Sebastian – vår kickande SharePointkonsult!

Möt Sebastian – en av våra konsulter inom lösningar på Microsofts onlineplattformar. Sebastian har arbetat med Microsofts onlineplattformar i ca fem år med fokus på utveckling inom Office 365 och SharePoint. Sebastian har tidigare arbetat nära verksamheten med utveckling och löpande support på dessa tjänster och har lätt att förstå verksamhetens behov och utmaningar och komma med passande lösningar och stöd. Han har senaste året fördjupat sig i SharePoint Framework för att kunna stötta kunderna med mer kundspecifika applikationer när standardfunktionaliteten inte räcker till, och även stöttat dem med att migrera data från olika källor till SharePoint Online. Sebastians största drivkraft är att kunna ge mervärde i kundens verksamhet genom sin kompetens och erfarenhet.

När Sebastian inte knackar kod i våra lösningar på kontoret eller är ute hos våra kunder i olika projekt så hittar man honom oftast på gymmet eller tillsammans med sitt fotbollslag Essinge IK i Div 6. Sebastian trivs bäst i livet när han får njuta av härliga sommardagar med god mat, långa stränder och fysiska aktiviteter. Men när solen inte skiner lika mycket så kan det bli mycket fotboll på TV, helst La Liga eller Premier League.

Sebastian ingår i vårt team av vassa konsulter som dels utvecklar våra paketerade lösningar i vårt koncept Unisight, men också arbetar med våra kundunika lösningar och behov på Office 365 och Azure.

# Unisight #SharePoint #SharePointOnline #SPO #Office365 #Ledningssystem #ProjektPortal #StyrandeDokument #Avtalshantering #Dokumenthantering #PowerApps #Flow #PowerAutomate