Nyhetsbrev 2022/2

Här kommer vårt nyhetsbrev för kvartal 2. Vi kan bara konstatera att efterfrågan på våra tjänster är fortsatt mycket hög och att Microsofts onlineplattformar fått ett rejält fäste ut hos företagen. Det tycker vi är riktigt kul och ser stora möjligheter att hjälpa våra kunder få ännu mer ut av sina tjänster. Nu ser vi fram emot lite välbehövlig ledighet och passar på att önska er alla en Trevlig Sommar och säga tack för första halvåret!

Vi fortsätter som tidigare och fokuserar på två områden, dels egna referensfall och lösningar som vi genomfört, dels utvalda nyheter från Microsoft om vad som händer i plattformen – där vi ger vår egen bild av vad funktionerna medför eller hur de kan användas.

 

Ny kollega – Vi välkomnar Douglas Hamilton till Bravero!

Vi har glädjen att välkomna Douglas Hamilton till Bravero. Douglas började hos oss under maj arbetar i rollen som lösningsarkitekt med specialisering inom effektiva arbetssätt i Office 365, dokumenthantering, informationshantering och informationssäkerhet samt Power Platform.

Läs mer på:
http://www.bravero.se/valkommen-douglas/

 

Section Templates för SharePointsidor är lanserat

Nu har Microsoft släppt funktionen ”Section templates” vilket innebär att det finns några fördefinierade mallar som hjälper en framförallt när man ska använda bilder och vill få en enhetlighet enkelt.

Läs mer på:
http://www.bravero.se/section-templates-for-sharepointsidor/

 

Använd funktionen ”följa webbplats / site” i SharePoint!

Det kanske inte är uppenbart varför funktionen följa webbplats i SharePoint bör användas för siter man använder ofta. Vi berättar varför det är en bra grej!

Läs mer på:
http://www.bravero.se/varfor-man-ska-folja-sharepointsiter/

 

Läs om nya funktionen Associated Hubs i SharePoint

Microsoft har nyligen släppt funktionen Associated Hubs i SharePoint Online. Vi har beskrivit kort vad den erbjuder för funktion och möjligheter.

Läs mer här:
http://www.bravero.se/associated-hubs-ar-nu-tillgangligt-i-sharepoint-online/

 

Fortsatt mycket arbeten inom Office 365 migreringar

Vi har nyligen genomfört ännu en lyckad tenant-tenant migrering i Microsoft 365 där Teams, SharePoint, Exchange och OneDrive migrerats, och fler har vi på gång!

Läs mer här:
http://www.bravero.se/fler-migreringar-av-office-365-tentant-genomforda/

 

 

 

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Microsoft365 #M365 #O365 #Office365 #Microsoft #intranät #intranet #avtalshantering #ledningssystem #powerplatform #powerapps #powerautomate #projekt #projektportal