Uppdaterad lösning av Unisight Projektportal

Vi har uppdaterat vår paketerade lösning Unisight Projektportal där vi erbjuder en portallösning för att hantera och få överblick på organisationens projekt. Lösningen integrerar projektytor baserade på Teams med SharePoint och har en automatisk provisionering av projektytor. Vi erbjuder ett standardiserat erbjudande som kan anpassas efter era behov, på så sätt kan ni dra nytta av en standardiserad lösning med grundfunktionalitet som går att anpassa efter egna behov.

Projektportalen hjälper projektkontor, styrgrupper få kontroll och överblick över pågående projekt, ger projektledaren ett stöd i att skapa och administrera sina projekt och underlättar för projektdeltagare med en homogen struktur som underlättar i vardagen. Genom att använda SharePoints funktioner för att skapa översiktliga informationssidor och våra egna komponenter för att skapa och uppdatera portföljvyer, och använda Teams för projektsamarbete och kommunikation får vi en helhet som använder verktyg som användarna är vana att använda.

Projektportalen stöder att anpassa projektmodell efter organisationens behov och även hur de strukturer och mallar som används kan anpassas. Det finns färdiga funktioner för riskhantering, aktiviteter och beslutslogg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unisight är paketerad suite av lösningar och funktioner för att öka nyttan av tjänsterna i Office 365. Unisight Portal är en paketerad intranätlösning som är lätt att komma igång med, enkel att använda och passar perfekt in i Microsofts ekosystem Office 365 med SharePoint Online. Unisight Portal är den centrala pusselbiten i konceptet Unisight, som idag också innehåller lösningar för AvtalshanteringLedningsystemsstöd, Projektportal och portal för Styrelsearbete. Unisight skapar en enklare arbetsdag genom att medarbetaren snabbt och enkelt kan hitta information och kollegor, hålla sig uppdaterad och få sitt arbete gjort. Läs mer på: www.unisight.se.

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Microsoft365 #M365 #Office365 #O365 #Ledningssystem #ProjektPortal #StyrandeDokument #Projektstyrning #Projekt #Projektmodell #Avtalshantering #SPS #PowerApps #PowerAutomate