Vårt SharePointbaserade Ledningssystem är uppdaterat

Vi är supernöjda att vi färdigställt uppdateringen av vårt SharePointbaserade Ledningssystem till Modern Experience. Vi har dessutom gjort ett rejält ansiktslyft och förenklat administrationen. Ledningssystemet erbjuder ett intuitivt och lättförståeligt gränssnitt för samtliga medarbetare, och ett smidigt gränssnitt för administratörer som arbetar med processer och dokument. Det är smidigt och enkelt att bygga vidare på då det körs i kundens egen Office 365 tenant och kan enkelt anpassas efter företagets grafiska profil.

I samband med detta vinner vi också ytterligare en kund som kommer implementera vårt ledningssystem för att stötta sin verksamhet som drivs i en myndighetsövervakad och regulatoriskt styrd bransch.

Unisight är paketerad suite av lösningar och funktioner för att öka nyttan av tjänsterna i Office 365. Unisight Portal är en paketerad intranätlösning som är lätt att komma igång med, enkel att använda och passar perfekt in i Microsofts ekosystem Office 365 med SharePoint Online. Unisight Portal är den centrala pusselbiten i konceptet Unisight, som idag också innehåller lösningar för AvtalshanteringLedningsystemsstöd, Projektportal och portal för Styrelsearbete. Unisight skapar en enklare arbetsdag genom att medarbetaren snabbt och enkelt kan hitta information och kollegor, hålla sig uppdaterad och få sitt jobb gjort. Läs mer på: www.unisight.se.

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Office365 #Ledningssystem #ProjektPortal #StyrandeDokument #Avtalshantering #SPS #PowerApps #Flow