Medarbetarsök och kompetenshantering för Consilium Safety Group

Vi har har levererat en av våra paketerade lösningar baserade på Microsoft 365 till Consilium för att hjälpa dem förbättra möjligheterna att hitta medarbetare och kompetens inom företaget.  Vår Microsoft 365-baserade lösning har funktioner för att hantera och administrera kompetenser inom företaget för medarbetarna som de själva kan administrera och uppdatera, samt användarvänliga funktioner för att söka, filtrera och hitta kollegor och kompetens. Lösningen inkluderar också hanteringen av kompetenser för medarbetarena i ett självbetjäningsgränssnitt som är enkelt och lätt att använda.

Om Consilium Safety Group

Consilium Safety Group är en världsledande leverantör av brand- och gassäkerhetssystem inom marin, energi, transport och bygg. Med bred erfarenhet och expertis inom säkerhet, i kombination med smarta och hållbara tekniska lösningar, bidrar bolaget med att skydda människor, egendomar och vår planet. Bolaget grundades år 1912 i Göteborg och är idag ett globalt framstående och innovationsdrivet brandsäkerhetsföretag med 900 anställda, 55 kontor i 25 länder, i alla tidszoner.

 

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Microsoft365 #M365 #O365 #Office365 #Microsoft #intranät #intranet #avtalshantering #ledningssystem #powerplatform #powerapps #powerautomate #projekt #projektportal #medarbetarsök #sök #kompetens #kompetenssök #search #competence #competencesearch #comptencemanagement #kompetenshantering