Nyhetsbrev från Bravero 2022/4

Här kommer vårt nyhetsbrev för årets sista kvartal. Stort tack för alla fina samarbeten under året och vilket år vi lägger bakom oss. Vi och många av våra kunder och partners stänger sina böcker med nya rekord. Det har varit ett otroligt intensivt år och roligt att få arbeta med alla våra kunder och samarbetspartners för att utveckla lösningar och tjänster tillsammans med er.

Nu för sjunde året i rad kör vi vår tradition för vår julgåva till våra kunder och medarbetare. Alla våra medarbetare får komma med ett eget förslag på välgörenhetsorganisation som vi ska skänka pengar till, som vi sen röstar om på vår stående punkt ”Välgörenhetsgalan” på julavslutningen varje år. Det vinnande förslaget i år (2022) blev Suicide Zero. Vi skänker en summa för varje kund och för varje anställd hos oss, som blev vår julgåva till våra kunder.

Effektivare verksamhet med smarta lösningar i SharePoint och Teams

 Vi har under året byggt flera applikationer och lösningar inom projektstyrning, projekthantering och ledningssystem som är områden som hänger tätt ihop. Vi har samlat en gedigen erfarenhet inom området och kan erbjuda lösningar för en effektivare verksamhet.

Läs mer på:
http://www.bravero.se/effektivare-losningar-i-sharepoint-och-teams/

Schemalagd leverans av chat-meddelanden i Teams

Microsoft håller på och rullar ut en funktion som gör det möjligt att schemalägga leverans av chat-meddelanden, precis som det har gått att göra med e-postmeddelanden så länge man kan minnas.

Läs mer på:
http://www.bravero.se/schemalagd-leverans-av-chat-meddelande-i-teams/

Öppna länkar i ny webbläsarflik från Hub- eller Sitemeny

Microsoft har under hösten rullat ut en ny funktion för att det ska gå att välja om en länk ska öppnas i en ny flik eller samma. Standardbeteendet är att interna länkar (på samma domän) öppnas i samma flik, men externa länkar (andra domäner) öppnas i en ny flik.

Läs mer på:
http://www.bravero.se/oppna-lankar-i-ny-webblasarflik-fran-hub-eller-sitemeny/

Privata utkast för nyheter och sidor i SharePoint Online

Microsoft har under hösten lagt till möjligheten att skapa privata utkast för sidor och nyhetsinlägg i SharePoint Online.

Läs mer här:
http://www.bravero.se/privata-utkast-for-nyheter-och-sidor-i-sharepoint-online/

Bravero växer och vi letar aktivt nya stjärnor

Vi har fortsatt stor efterfrågan på alla våra tjänster och vi söker kontinuerligt efter nya medarbetare till vårt fantastiska team. Känner du någon i ditt nätverk som du tror skulle lockas av att arbeta med oss och vårt erbjudande och våra tjänster, så tipsa dem gärna!

Läs mer här:
http://www.bravero.se/jobba-hos-oss/

 

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Microsoft365 #M365 #O365 #Office365 #Microsoft #intranät #intranet #avtalshantering #ledningssystem #powerplatform #powerapps #powerautomate #projekt #projektportal