Nyhetsbrev från Bravero 2023/1

Här kommer vårt nyhetsbrev för årets första kvartal 2023. Året har börjat med god fart för oss och vi har haft förmånen att få slutleverera ett par stora projekt i början av året som vi arbetat en längre tid med. Vi kan nu lägga ett antal tusen nya användare till skaran som använder våra lösningar vilket vi är mycket glada för. Här kommer lite nytt i M365-plattformen från Microsoft och även nyheter från oss vad vi arbetat med som kan vara av intresse för er.

Ny funktion i SharePoint och OneDrive – Create a file request

 Med den nya funktionen filförfrågan/file request i OneDrive eller SharePoint kan du välja en mapp där du kan låta andra ladda upp filer med hjälp av en länk som du skickar till dem. De kan inte se innehållet i mappen, redigera, ta bort eller ladda ned filer eller se vem mer som har laddat upp filer.

Läs mer på:
https://www.bravero.se/ny-funktion-create-a-file-request/

Uppdaterad medarbetar-/kompetenssök för SharePoint

Vi ser ett fortsatt ökat intresse för att hantera och hitta kompetenser och medarbetare inom våra kunders organsationer. Därför har vi vidareutvecklat vår lösning för medarbetar-/kompetenssök och kompetenshantering som nyligen vi sålt till flera både nya och befintliga kunder. Nya funktioner inkluderar mer fält att filtrera på, kontakta via Teams och bättre konfigurerbarhet i webparten.

Läs mer på:
https://www.bravero.se/uppdaterad-losning-for-medarbetarssok-och-kompetenshantering/

Teams får en uppdatering under huven

Microsoft arbetar enligt uppgift på en ny version av Teams som har byggts om från grunden. Den nya Teamsapplikationen sägs använda 50 procent mindre minne, mindre CPU-kraft och leverera bättre batteritid på laptops än den nuvarande versionen av Teams.

Läs mer på:
https://www.bravero.se/teams-far-en-uppdatering-under-huven/

Lösning för besöksregistrering i PowerApps

För en av våra kunder har vi byggt en lösning för besöksregistrering med PowerApps där alla medarbetare kan anmäla besökare till kontoret via mobiltelefonen eller intranätet via webbläsare på PC/Mac/surfplatta.

Läs mer här:
https://www.bravero.se/losning-for-besoksregistrering-i-powerapps/

Bravero växer och vi letar aktivt nya medarbetare

Vi har fortsatt stor efterfrågan på alla våra tjänster och vi söker kontinuerligt efter nya medarbetare till vårt fantastiska team. Känner du någon i ditt nätverk som du tror skulle lockas av att arbeta med oss och vårt erbjudande och våra tjänster, så tipsa dem gärna!

Läs mer här:
https://www.bravero.se/jobba-hos-oss/

 

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Microsoft365 #M365 #O365 #Office365 #Microsoft #intranät #intranet #avtalshantering #ledningssystem #powerplatform #powerapps #powerautomate #projekt #projektportal