Rivstart på hösten!

Efter en småtrevande lugn första vecka i augusti så rivstartar hösten denna vecka. Fullt ös på alla fronter och alla projekt som ska leveras under hösten är i full gång. Alla är tillbaka från semester, semesterminnen är avhandlade och nu påbörjas vårt leveransintensivaste halvår någonsin. Vi har haft stor framgång med våra erbjudanden och affärer och vunnit nya affärer med nya stora kända kunder och varumärken, och vi vinner mer förtroende och uppdrag hos våra befintliga kunder. Vi är taggade och laddade för en otroligt spännande höst som kommer lyfta och knuffa Bravero framåt mot vårt mål att bli Stockholms främsta experter inom lösningar på Microsofts samarbets- och applikationsplattformar online. Vi vet med självförtroende att vi ligger i toppskiktet baserat på de affärerna vi vinner, men vi vill alltid bli bättre.

Våra konsulter gör fantastiska insatser för våra kunder och vi ser fram emot att kunna bli fler så snart som möjligt. Vi söker fler som vill vara med på resan. Vi tror att den som vill börja hos oss inte ”bara vill sitta på ett kul uppdrag” utan vara med och göra skillnad för våra kunder, vara med och påverka och utveckla vår affär, vårt erbjudnade och våra arbetssätt för att bli en ännu bättre partner för våra kunder. Att vara del av något större och få vara med från start i kunddialogen. Det är vårt erbjudande till våra medarbetare, tillsammans med mycket annat. Läser du detta eller vet någon som borde arbeta med oss så är vi bara ett samtal bort.

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Microsoft365 #M365 #O365 #Office365 #Microsoft #intranät #intranet #avtalshantering #ledningssystem #powerplatform #powerapps #powerautomate #projekt #projektportal