Lösning för fakturaattest i Office 365

Vi har byggt en fakturaattestlösning för en kund enbart med standardkomponenterna i Office 365. Med hjälp av SharePoints funktioner och flöden i Power Automate så kan lösningen hantera automatisk mappning av leverantörer baserat på epostdomän på inkommande fakturor till en brevlåda, attestflöden till attestant och automatisk koppling till attestant baserat på leverantör. Här är några enkla skärmbilder för att visa vad man enkelt kan göra med den kraftfulla plattformen Office 365. Hör av dig om det är intressant!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unisight är paketerad suite av lösningar och funktioner för att öka nyttan av tjänsterna i Office 365. Unisight Portal är en paketerad intranätlösning som är lätt att komma igång med, enkel att använda och passar perfekt in i Microsofts ekosystem Office 365 med SharePoint Online. Unisight Portal är den centrala pusselbiten i konceptet Unisight, som idag också innehåller lösningar för AvtalshanteringLedningsystemsstöd, Projektportal och portal för Styrelsearbete. Unisight skapar en enklare arbetsdag genom att medarbetaren snabbt och enkelt kan hitta information och kollegor, hålla sig uppdaterad och få sitt arbete gjort. Läs mer på: www.unisight.se.

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Microsoft365 #M365 #Office365 #O365 #Ledningssystem #ProjektPortal #StyrandeDokument #Projektstyrning #Projekt #Projektmodell #Avtalshantering #SPS #PowerApps #PowerAutomate