Consilium Safety Group väljer Braveros lösning

Vi har glädjen att välkomna Consilium Safety Group som kund till Bravero. Vi har nyligen fått förtroendet att leverera en av våra paketerade lösningar baserade på Microsoft 365 till Consilium för att hjälpa dem förbättra möjligheterna att hitta medarbetare och kompetens inom företaget.  Vår Microsoft 365-baserade lösning har funktioner för att hantera och administrera kompetenser inom företaget för medarbetarna som de själva kan administrera och uppdatera, samt användarvänliga funktioner för att söka, filtrera och hitta kollegor och kompetens.

Om Consilium Safety Group

Consilium Safety Group är en världsledande leverantör av brand- och gassäkerhetssystem inom marin, energi, transport och bygg. Med bred erfarenhet och expertis inom säkerhet, i kombination med smarta och hållbara tekniska lösningar, bidrar bolaget med att skydda människor, egendomar och vår planet. Bolaget grundades år 1912 i Göteborg och är idag ett globalt framstående och innovationsdrivet brandsäkerhetsföretag med 900 anställda, 55 kontor i 25 länder, i alla tidszoner.

 

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Microsoft365 #M365 #O365 #Office365 #Microsoft #intranät #intranet #avtalshantering #ledningssystem #powerplatform #powerapps #powerautomate #projekt #projektportal #medarbetarsök #sök #kompetens #kompetenssök #search #competence #competencesearch #comptencemanagement #kompetenshantering