Nyhetsbrev 2021/2 – Glad Midsommar!

Dokumentfilterlösning i SharePoint

Vi har byggt en lösning som gör det mycket enklare och snabbare att hitta dokument baserat på metadata. Flera val av metadata kan göras samtidigt med knappar som dynamiskt filtrerar urvalet bland dokumenten.

Läs mer på:
http://www.bravero.se/hitta-dokument-i-sharepoint-snabbare-med-fardiga-dokumentfilter/

Tagga sidor och underlätta för era användare att hitta relaterad information

Vi har byggt en enkel lösning för att hantera taggar i SharePoint för t.ex. nyheter och informationssidor. Många av våra kunder har efterfrågat ett bättre och enklare sätt att hitta nyheter baserat på ämnen eller taggar. Taggarna är klickbara och genererar automatiskt ett sökresultat med alla nyheter eller sidor som har den taggen.

Läs mer på:
http://www.bravero.se/klickbara-taggar-i-sharepointnyheter/

Vi presenterar vår nygamla kollega Tony

Tony Parmstig började hos oss i februari och har haft en raketstart sen dess. För många av oss på Bravero är Tony känd sen tidigare då vi arbetat ihop i över 10 år tillsammans inom SharePoint och samarbetsplattformar i tidigare företag.  Då vi arbetar kundnära och många av våra kunder och partners har kontakt med många av oss vill vi passa på att presentera Tony som ni kommer springa på förr eller senare.

Läs mer här:
http://www.bravero.se/nygammal-pa-bravero-tony-parmstig/

Viva Connections väver ihop Teams med SharePoint

Viva Connections möjliggör för medarbetarna att nå och använda intranättjänster och andra SharePointbaserade samarbetsytor direkt i Microsoft Teams. Med Viva Connections stärker Microsoft sitt fokus på att Teams är det primära verktyget för medarbetarnas digitala vardag.

Läs mer här:
http://www.bravero.se/viva-connections-vaver-ihop-teams-med-sharepoint/