Nyhetsbrev från Bravero 2023/4

Vi stänger böckerna för ännu ett kul och spännande år! Vi gläds åt att ha kunnat välkomna både nya kunder och nya medarbetare under året. 2023 har varit återigen ett år fyllt av aktivitet och vi är glada och tacksamma att få arbeta med alla våra kunder och samarbetspartners och bygga lösningar och tjänster tillsammans med er. 2024 blir ett speciellt år för oss på Bravero då vi fyller 10 år som företag! 

För åttonde året i rad kör vi vår tradition för vår julgåva till våra kunder och medarbetare. Alla våra medarbetare får komma med ett eget förslag på välgörenhetsorganisation som vi ska skänka pengar till, som vi sen röstar om vilken det blir på vår stående punkt ”Välgörenhetsgalan” på julavslutningen varje år.

Det vinnande förslaget i år (2023) blev Alice Barn, som driver barnhem i Indien för utsatta barn. För varje anställd hos oss och för varje kund, kommer vi skänka en summa till Alice Barn. Det är vår julgåva till våra kunder och samarbetspartners. 

Med det vill vi säga tack för i år till alla våra kunder, medarbetare, partners och vänner där ute! På återseende i 2024 och med hopp om en skön och avslappande ledighet i helgerna.

Vi välkomnar Nish till Bravero!

 Nishkalank ”Nish” Bezawada har börjat hos oss i rollen som lösningsarkitekt. Han har kört en rivstart och direkt klivit in i leveranser i våra pågående utvecklingsprojekt. Han har en bakgrund som konsult och utvecklare i och olika konsultroller i flera välkända svenska konsultbolag.

Läs mer på:
https://www.bravero.se/vi-valkomnar-nish-till-bravero/

Vi lanserar en ny tjänst för tjänstebevakning av Microsoft 365

Vi lanserar nu en ny tjänst för tjänstebevakning av Microsoft 365. Tjänsten innefattar en aktiv bevakning av de applikationerna i Microsoft 365 som är intressanta för er där vi löpande bevakar ändringar i  plattformen och hjälper er möta de nyheter och ändringar som kommer i plattformen.

Läs mer på:
https://www.bravero.se/vi-lanserar-en-ny-tjanst-for-tjanstebevakning-av-microsoft-365/

Indexera externa datakällor till SharePoint Online

Microsoft Search indexerar all din Microsoft 365-data för att göra den sökbar för användare. Med Microsoft Graph-anslutningar kan även data från tredjepart indexeras så att den visas i sökresultat i Microsoft Search. Den här funktionen utökar de typer av innehållskällor som är sökbara i SharePoint Online.

Läs mer på:
https://www.bravero.se/gor-innehall-utanfor-microsoft-365-sokbart-i-sharepoint-online/

Delve försvinner som tjänst

I december 2024 kommer Delve försvinna som tjänst. Delve har skapat mycket ifrågasättande feedback från våra kunder då den exponerar alla dokument som man arbetar med för kollegorna som de har access till, även om den funktionen går att stänga av enkelt. Vi har färdiga lösningar för att kunna fortsätta använda informationen som sparats i Microsoft 365 profilen och som uppdaterats via Delve, bland annat inom kompetenshantering och medarbetarsök.

Läs mer på:
https://www.bravero.se/delve-forsvinner-som-tjanst/

BREAKING NEWS – äntligen är Open in App här!

Nu kan man äntligen öppna 3:e-partsfiler (tex: Adobe, CAD) direkt från SharePoint genom att högerklicka och välja ”Öppna i appen”. Därmed behöver man inte längre använda OneDrive för att kunna arbeta med 3:e-partsfiler.

Läs mer här:
https://www.bravero.se/antligen-open-in-app-stods-for-3e-parts-filformat/

Bravero växer och vi letar aktivt nya medarbetare

Vi har fortsatt stor efterfrågan på alla våra tjänster och vi söker kontinuerligt efter nya medarbetare till vårt fantastiska team. Känner du någon i ditt nätverk som du tror skulle lockas av att arbeta med oss och vårt erbjudande och våra tjänster, så tipsa dem gärna!

Läs mer här:

Arbeta med oss


 

 

#SharePoint #SharePointOnline #SPO #Microsoft365 #M365 #O365 #Office365 #Microsoft #intranät #intranet #avtalshantering #ledningssystem #powerplatform #powerapps #powerautomate #projekt #projektportal #Teams #MicrosoftTeams #OneDrive